Spitalul Colentina a lansat o platformă de triaj ONLINE, prin intermediul căreia medicii unității medicale pot oferi recomandări medicale.

Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, pune la dispoziția pacienților un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii unității medicale pot oferi recomandări medicale.

În cadrul platformei se pot adresa întrebări medicale, se pot transmite detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă cetățenii și se pot încărca documente medicale.

”ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online. Această evaluare este GRATUITĂ, iar raspunsul va fi dat în 12-24 de ore, în funcție de disponibilitatea personalului medical.

Citeste si:
Colentina devine spital suport COVID: ce se întâmplă cu pacienții...
Colentina devine spital...

Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, se precizează pe site-ul Spitalului Clinic Colentina.

Sursa foto: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri