Takeaway.com va începe livrarea fără contact direct pentru toate restaurantele din platformă, în urma evoluției recente a Coronavirusului la nivel global.

Ca măsură preventivă împotriva răspândirii coronavirusului, începând de astăzi, Takeaway.com va oferi livrare fără contact fizic direct. Această nouă măsură se aplică tuturor restaurantelor din platformă, iar curierii sunt instruiți să folosească soneria și să lase pachetul la ușa clientului. Această măsură va fi aplicată în toată Europa.

Cele de mai sus se adaugă măsurilor de siguranță deja implementate. În ultimele săptămâni, Takeaway.com a oferit instrucțiuni de sănătate și siguranță tuturor angajaților și șoferilor, iar membrii personalului sunt instruiți special în măsuri preventive corecte, precum și să raporteze situații suspecte. Compania distribuie, de asemenea, echipamente igienice în rândurile curierilor proprii, cum ar fi dezinfectantele de mâini.

Takeaway.com lucrează cu restaurantele partenere pentru a ne asigura că toate măsurile recomandate de sănătate și siguranță sunt implementate și respectate, în interesul clienților, al angajaților și al curierilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri