MedLife a pus în funcțiune propriul laborator, Real Time PCR, în vederea depistării infecției cu COVID-19 (coronavirus), cu o capacitate de procesare de 300 de teste pe zi, care urmează a fi atinsă gradual.

”După eforturi considerabile de reconstrucție și dotare, am pus în funcțiune propriul laborator, Real Time PCR, în vederea depistării infecției cu COVID-19 (coronavirus). Noul laboratorul funcționează în condiții de maximă siguranță și la standardele impuse de Organizația Mondială a Sănătății. Laboratorul are capacitatea de procesare de 300 de teste pe zi, această capacitate urmând să fie atinsă gradual”, precizează reprezentanții MedLife într-un comunicat de presă.

Compania anunță că a început testarea personalului din toate unitățile MedLife care primesc pacienți vulnerabili, expuși infecției COVID 19.

”Până luni, sperăm sa finalizăm testarea întregului personal care îngrijește pacienți oncologici, oferind asistență pentru tratamentele de chimioterapie în unitățile noastre din București, Brașov, Sibiu și Craiova, precum și a întregului personal care asigură tratamente de radioterapie în centrul nostru de radioterapie din Sibiu”, arată sursa citată.

Citeste si:
MedLife suplimentează cu 20 milioane euro creditul sindicalizat de...
MedLife suplimentează cu 20...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
CORONAVIRUS Două treimi dintre pacienții din România sunt vindecați și externați
Setari Cookie-uri