Pacient confirmat de coronavirus la Spitalul Sf. Ioan din București: 72 de cadre medicale, în izolare

Reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan au primit marți confirmarea testului pozitiv la COVID 19 pentru o pacientă cu vârsta de 62 de ani care realiza procedurile de dializă în secția de nefrologie și dializă a unității sanitare. 72 de cadre medicale au fost trimise în izolare.

Pacienta este asimptomatică și a fost transferată la Spitalul "Carol Davila", conform procedurilor. În secția respectiva mai realiza proceduri de dializă un alt pacient care a fost, de asemenea transferat. Acest pacient nu este infectat cu COVID 19.

”În acest caz a fost declanșată o anchetă epidemiologică. Până la finalizarea acesteia, conducerea unității sanitare a luat decizia de a trimite în izolare toate cele 72 de cadre medicale care desfășurau activitatea în acesta secție, în ture. De asemenea, celor 9 rezidenți de pe secție li s- a solicitat să rămână acasă”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Toate cadrele medicale sunt asimptomatice și vor fi testate.

Citeste si:
Coronavirus:Coronavirus: Unde sunt cele mai multe cazuri raportate...
Coronavirus: Unde sunt cele...

Sursa foto: shutterstock

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri