Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România are în faţă un val epidemiologic determinat de coronavirus şi a solicitat autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa.

"Solicit tuturor autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa", a spus şeful statului.

"Vă rog să faceţi acest sacrificiu acum pentru a putea fi împreună sănătoşi mai târziu. Oricât de dificil ne este acum am toată încrederea că vom deveni mai puternici după această grea încercare, iar motivul pentru care sunt optimist sunteţi voi, dragi români. Respectarea unor restricţii dureroase, creativitatea celor care aţi găsit soluţii să vă continuaţi chiar şi parţial proiectele, solidaritatea şi munca voluntară a celor care sprijiniţi spitalele şi îi ajutaţi pe cei care nu se pot descurca singuri în această perioadă sunt tot atâtea confirmări că voi sunteţi ce are mai de preţ România. O societate care pune mai presus viaţa de orice este o societate care are o solidă temelie morală pe care să-şi ridice un viitor mai bun. Pentru a putea face însă asta cât mai repede trebuie să rămânem cu toţii sănătoşi şi în siguranţă. Staţi acasă de sărbători, nu mergeţi în vizită la prieteni şi familie", a mai declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri