Compania Metaminds și restaurantul Kaiamo vin în sprijinul instituțiilor aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19. Cele două companii românești vor oferi zilnic personalului din cadrul Poliției Locale Sector 1 și SMURD până la 400 de meniuri de prânz preparate din ingrediente locale, de către chef Radu Ionescu, desemnat de ghidul Gault & Millau România ‘Great Chef of Tomorrow”.

Angajații Poliției Sector 1 și SMURD vor putea ridica zilnic în intervalul 11:00 – 16:00 din punctul de predare – primire organizat de restaurantul KAIAMO în condiții de igienă și protecție sanitară până la 400 de meniuri de prânz pregătite după rețete inedite sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați chefi din România.

“Prietenii noștri de la Restaurantul KAIAMO nu puteau rămâne nepăsători față de eforturile depuse de forțele de ordine și sacrificiile celor care acționează în prima linie de apărare împotriva răspândirii virusului ucigaș. În urma unui parteneriat încheiat cu conducerea Asociației Internaționale a Polițiștilor, restaurant KAIAMO din capitală asigură zilnic mâncare caldă polițiștilor Secțiilor 1 și 20 Poliție, aflați la datorie. Tocmai în această solidaritate constă esența asociației noastre și deviza sub care acționăm, ”SERVO PER AMIKECO”, a declarat Florin Olaru, Președintele Asociației Internaționale a Polițiștilor -Secția Română.

Campania va dura până pe 26 aprilie și este susținută printr-o donație de 200.000 de lei de către compania Metaminds. Suma va acoperi costurile pentru materia primă necesară și cheltuielile aferente preparării meniurilor și ambalării acestora, cu respectarea tuturor normelor și condițiilor suplimentare de siguranță.

"Continuăm să fim aproape de eroii zilelor noastre care, în fiecare zi, pun binele colectiv mai presus de confortul personal în lupta cu noul virus care a schimbat fața întregii lumi. Dacă prima noastră contribuție a mers către Spitalul Municipal Rădăuți în zilele cele mai negre pentru județul Suceava, acum ne îndreptăm susținerea către personalul celorlalte structuri esențiale: poliție locală și SMURD", a declarat Andrei Cruceru, CEO al Metaminds.

Primele meniuri au fost pregătite ținând cont și de perioada sărbătorilor pascale. Pe lista de bunătăți pentru duminica Paștelui s-au regăsit ouăle de fermă vopsite cu extract natural de sfeclă și napi roșii, bovină tânără din România gătită în vin roșu, asezonată cu legume coapte, găluște din griș și mălai și pasca tradițională preparată după o rețetă de familie.

"În perioada aceasta tulbure ne-am gândit la autoritățile ce trebuie să își îndeplinească îndatoririle, indiferent de împrejurări. Îi menționez aici pe cei care sunt adesea trecuți cu vederea. Eroii anonimi din prima linie. Paginile istoriei ne-au arătat că în momente dificile, oamenii se unesc. Parteneriatul cu echipa de la Metaminds a început cu un gând bun, iar acum avem o strategie clară. Dorim să le arătăm acestor eroi cât de mult le apreciem efortul. Acesta este momentul în care bucătăria noastră va oferi din nou un strop de plăcere, prin mâncare. Avem speranța că suportul primit în continuare ne va ajuta să continuăm această campanie cât este necesar!", a declarat Chef Radu Ionescu, proprietar KAIAMO.

Campania poate continua și după 26 aprilie cu sprijinul celor care vor să se implice prin donații individuale. Pentru detalii legate de contul de donație, organizatorii pun la dispoziție numărul de telefon 0722 202 204 și adresa de e-mail contact@kaiamo.ro.

Metaminds este o companie 100% românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe în domeniul IT, înființată în 2015 și care numără nu mai puțin de 100 de ani de experiență. Compania se diferențiază pe piața locală prin abordarea interdisciplinară care a generat soluții în domenii cheie precum infrastructură critică de interes național și domenii de interes prioritar precum telecomunicații, energie și utilități.

Chef Radu Ionescu este fondatorul și proprietarul KAIAMO, restaurant clasat în top 1.000 locații din lume. Chef Radu Ionescu a revenit în România după 7 ani petrecuți în Londra. Drumul său culinar l-a readus acasă, unde s-a născut filozofia și conceptul KAIAMO. În doar 9 luni de la deschidere, KAIAMO a primit 15 puncte și 3 bonete în ghidul Gault & Millau România, iar Chef Radu Ionescu a fost primit distincția de ‘Great Chef of Tomorrow”. La aproximativ un an de la deschiderea oficială, the WORLD’S 50 BEST RESTAURANTS, autoritate și ghid gastronomic cu acoperire globală, a inclus restaurantul KAIAMO în lista WORLD’S 50 BEST Discovery – cele mai bune 1.000 de restaurante din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri