Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a transmis că nu există în acest moment „nicio dovadă” că oamenii care s-au recuperat după ce au fost bolnavi de Covid-19 - și au anticorpi - sunt protejați și nu se vor infecta pentru a doua oară cu coronavirus, potrivit Hotnews.ro.

OMS a avertizat împotriva emiterii „pașapoartelor de imunitate” sau de „certificate fără risc” persoanelor care au fost infectate, spunând că practica ar putea în realitate să crească riscul răspândirii.

De asemenea, OMS a avertizat că acuratețea și fiabilitatea testelor pentru anticorpi la coronavirus nu sunt sigure.

Chile a spus săptămâna trecută că va începe să emită ”pașapoarte de sănătate oamenilor considerați ca fiind vindecați de boală, iar aceștia vor putea relua munca.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că au fost înregistrate alte 218 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți. Până acum, 575 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. La ATI, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.009 de persoane. Alte 26.159 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri