Peste o sută de angajaţi şi beneficiari de la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică (CRRN) din Costâna au fost diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus şi se iau măsuri pentru izolarea acestora şi dezinfecţia tuturor locaţiilor, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc.

DSP Suceava a comunicat că, dintre cei 103 angajaţi ai centrului testaţi, au fost identificaţi pozitiv 35, iar dintre cei 154 de beneficiari - 68, potrivit lui Daneliuc.

În prezent, la CRRN Costâna sunt luate măsuri similare ca la CRRN Sasca Mică privind înlocuirea personalului diagnosticat pozitiv cu personalul aflat în izolare la domiciliu, separarea beneficiarilor pozitivi într-o altă locaţie, faţă de cei negativi, numirea unui coordonator pentru monitorizarea situaţiei, instruirea personalului, traseul epidemiologic, dezinfecţia tuturor locaţiilor din incinta centrului, suplimentarea stocului de echipamente de protecţie şi produse de igienă, notează Agerpres.

Angajaţii diagnosticaţi pozitiv sunt transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde vor fi internaţi pentru monitorizare şi tratament specific.

Daneliuc a informat, totodată, că la Centrul de Abilitare şi Reabilitare din Todireşti nicio persoană nu a avut fost testată pozitiv la SARS-CoV-2.

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri