Protejarea angajaților, adaptarea constantă la nevoile clienților și susținerea partenerilor sunt principalele preocupări pentru compania de asigurări SIGNAL IDUNA România. Webinariile educaționale gratuite realizate în cadrul programului Academia de Sănătate vin în completarea măsurilor de susținere pentru brokerii de asigurare parteneri.

Cum se desfășoară programul Academia de Sănătate?

Academia de Sănătate este un programul educațional lansat la începutul anului de SIGNAL IDUNA ce are ca scop sprijinirea pieței asigurărilor de sănătate prin oferirea de traininguri de specialitate pentru brokeri.

Pentru a eficientiza procesul de achiziție și a întări relația dintre broker și client, specialiștii în vânzări ai companiei realizează un training gratuit desfășurat exclusiv în mediul online. Acesta este structurat în 4 module și are o durată de 4 săptămâni, derulate pe o perioadă de până la maximum 6 luni.

Care au fost rezultatele obținute în urma desfășurării webinariilor?

Programul este unul de succes, luând în considerare prezența numeroasă a brokerilor și implicarea activă dovedită pe parcursul desfășurării webinariilor. Suntem încântați să realizăm acest program educațional și suntem recunoscători tuturor partenerilor din piața de brokeraj care ne-au susținut prin deschiderea și promovarea proiectului în organizațiile lor. În prezent, avem în medie 3 sesiuni pe zi în desfășurare, alături de partenerii deja înscriși în proiect.

Marius Heran, Brokers Director SIGNAL IDUNA România

Cum a fost influențată desfășurarea programului Academia de Sănătate în contextul actual?

Digitalizarea proceselor din companie a permis ca pentru toți angajaţii SIGNAL IDUNA să fie implementate rapid măsurile necesare operaționale și tehnice care să permită continuitatea activității în siguranță în această perioadă prin intermediul programului de lucru de acasă.

Sesiunile de training din cadrul programului Academia de Sănătate au continuat să fie realizate 100% în mediului online, înregistrându-se chiar o creștere a numărului de participanți. Astfel, compania de asigurări SIGNAL IDUNA România a respectat toate hotărârile luate de către autorități, oferind totodată șansa ca distanța socială să fie eliminată prin interacțiunea virtuală din cadrul webinariilor.

Contextul actual s-a dovedit favorabil pieței asigurărilor de sănătate prin creșterea gradului de conștientizare în rândul românilor a riscului de îmbolnăvire. În plus, prin deschiderea brokerilor parteneri către programul Academia de Sănătate, agenții de asigurare au acces la know-how-ul necesar atît pentru ghidarea deciziilor de asistență medicală ale clienților, cît și în asistarea acestora după vânzare. Clienţii au nevoi diferite, iar comportamentul acestora se schimbă ȋn funcţie de accesul la informaţie şi ȋndrumarea medicală.

Prin parteneriatul cu principalii brokeri, răspundem nevoilor consumatorilor pentru asigurări de sănătate mai accesibile şi mai intuitive, proiectul fiind adaptat unui procent din ce în ce mai mare de vânzare prin intermediul mediilor digitale.

Ce planuri de viitor aveți pentru acest program educațional?

“După finalizarea acestei etape și în urma feedback-ului pozitiv primit, estimăm că vom extinde programul pentru încă 6 luni, pentru a oferi posibilitatea participării tuturor partenerilor de distribuție interesați” - completează Marius Heran, Brokers Director SIGNAL IDUNA România.

În ceea ce privește procesul de trainig specializat, acesta este unul în continuă adaptare. Plecând de la abordarea tradițională prin prezentări de produs, tehnici de vanzare și prospectare sau fluxuri operaționale și punând accent pe transferul de know-how din ambele direcții asigurător - broker și broker - asigurător, toate au rolul de a îmbunătăți experiența de abordare specifică pieței de asigurări de sănătate.

“În plus, lucrăm constant să completăm suportul de curs astfel încât materialele în sine să fie pe cât de atractive, pe atât de utile. Un concept pe care îl utilizăm și care este foarte bine primit de către brokeri este cel de gaming.” - încheie Marius Heran, Brokers Director SIGNAL IDUNA România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri