Gerocossen, brand-ul românesc de produse cosmetice cu tradiție de 30 de ani, lansează gama Ultra Sept, ce include produse cu efect biocid. Acestea sunt disponibile în cantități de 1l și 5l, urmând să fie dezvoltate și alte variante.

Gelul dezinfectant ULTRA SEPT conține 70% alcool și un mix de eucalipt și lămaie. Acesta distruge 99,9% dintre germeni.

Produsul prezintă activitate bactericidă față de E.coli, Staphylococus aureus, Pseudomonas aeruginosa și activitate fungicidă față de Candida albicans și Aspergilus niger. ULTRA SEPT poate fi aplicat confortabil de mai multe ori pe zi, fără a usca pielea mâinilor. Prin OUG 67, publicată în Monitorul Oficial în 12.05.2020, avizele pentru noile biocide produse de către Gerocossen, în gama Sept, valabile inițial în perioada stării de urgență, au fost prelungite pentru încă 12 luni.

Astăzi avem mai multe game destinate igienizării și dezinfectării. Vom continua să extindem acest segment, pentru a ne asigura că acoperim toate nevoile pieței, fie că este vorba despre igiena personală sau a locuinței, fie că vorbim despre business-uri

Ing. Stanca Cismaru, Director General Gerocossen

Citeste si:
Gerocossen are în curs de avizare două produse biocide pentru...
Gerocossen are în curs de...

Gama de produse igienizante este completată de Ultra Clean, ce cuprinde o serie de geluri și loțiuni cu 70% alcool, dar și Ultra Care, o cremă pentru mâini intens regenerantă, realizată pe bază de uleiuri naturale bogate în vitamine și nutrienți: ulei de cătina, ulei de morcov și Aloe Vera.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri