Doar o jumătate dintre medicii, asistentele și șoferii Ambulanței vor lua bonusul COVID de 500 de euro. Practic, a fost aplicată ”la literă” regula și nu sunt recompensați decât cei care au transportat cazuri confirmate, după 7 aprilie, de când bonusul a intrat în vigoare, scrie Libertatea.ro.

Personalul medical al Ambulanței București a stârnit aseară o discuție cu conducerea. De pildă, o ambulanțieră care a avut ultimul caz pozitiv pe 6 aprilie nu a putut fi trecută pe lista pentru stimulente. ”Eu chiar am stat câteva zile în izolare”, a spus femeia conducerii.

Fără bani în plus rămân cei care au preluat bolnavi COVID-19 în martie, “când era cel mai periculos, pentru că se mergea cu echipamentele de atunci, adică mai mult fără și la risc maxim”, povestesc ambulanțierii.

”Mai mult, pe lista sporurilor nu pot fi incluși nici măcar oamenii care stau 12 ore pe zi în combinezoane și spală ambulanțele. Sunt 6 persoane care fac asta și încă 2 care se ocupă de curățenie. Știm că directoarea Grasu i-a propus pe cei 6, pentru că ei chiar au fost la risc. Nu au dat nici măcar amărâților care au spălat costumele și care câștigă 2.100 de lei net!”, spun oamenii din Ambulanță.

Citește știrea integrală pe Libertate.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri