Platforma Doxtar lansează opțiunea de evaluare medicală la distanță prin videocall

Începând cu luna iunie 2020, platforma online pentru evaluare medicală la distanță www.Doxtar.ro lansează opțiunea de contact audio-video (videocall).

Noul format nu va avea niciun cost suplimentar. În acest mod, pacienții pot discuta de oriunde, față în față cu medicii, folosind marea majoritate a smartphone-urilor de pe piață, prin intermediul unei conexiuni de date, indiferent de sistemul de operare al telefonului.

Cum poți beneficia de serviciile platformei

Pentru a apela ca pacient la serviciile medicilor Doxtar.ro folosind această metodă trebuie să urmezi o procedură simplă:

  • Îți faci cont în aplicația “Doxtar pentru pacienți”, disponibilă atât în magazinele de aplicații Google Play (Android) cât și în App Store (IoS);
  • Încarci eventual în contul tău documentele medicale pe care dorești să le prezinți medicului specialist;
  • Alegi specializarea dorită și selectezi un medic disponibil pentru audio video pe baza prețului și a informației din profil;
  • Achiți contravaloarea discuției medicale online, în mod securizat, cu cardul;
  • Contactezi doctorul și stabiliți de comun acord data și ora apelului video.

Investiția Doxtar.ro pentru dezvoltarea modulului audio-video depășește 50.000 de euro, pasul următor fiind implementarea în următoarele săptămâni a unui calendar de programări pentru discuții medicale video.

Lansată în 2019, platforma Doxtar.ro este una dintre cele mai avansate opțiuni tehnologice de relaționare între medici și pacienți din România. Disponibilă pentru Android și IoS, aplicația oferă un nivel ridicat de securitate a informațiilor, fiind una dintre primele aplicații HIPAA compliant din România. Aplicația are în prezent peste 60 de medici activi cu peste 35 de specializări, numărul acestora crescând rapid în contextul actual.

Citeste si:
Românii au la dispoziție o platformă cu timpii de așteptare în...
Poliția de Frontieră a pus la...

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri