Își amână românii concediile de teama COVID-19? Cum arată cifrele unui sondaj Wall-street.ro

Pe data de 8 iulie, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 555 de noi cazuri de îmbolnăvire depistate în ultimele 24 de ore, fiind cel mai mare număr înregistrat de România de la începutul pandemiei de COVID-19. I-am întrebat pe cititorii wall-street.ro dacă ultimele raportări le influențează planurile de vacanță pe care și le-au făcut.

La două ore distanță de la startul sondajului care conține întrebarea ”Având în vedere numărul de noi cazuri de COVID-19 în creștere, luați în considerare amânarea concediilor?”, peste 2.000 ce cititori și-au exprimat votul.

Rezultatele arată faptul că 58% dintre aceștia au confirmat faptul că iau în considerare amânarea concediilor ca urmare a cazurilor noi de COVID-19 înregistrate de țară noastră, în timp ce restul de 42% exclud această variantă.

Citește și Județele cu cele mai multe cazuri de Covid-19. Trei dintre ele au avut peste 50 de cazuri în ultimele 24 de ore

*Puteți vota în continuare accesând fereastra de mai sus. Lăsați-ne în secțiunea comentarii punctul dumneavoastră de vedere.

Citeste si:
Alegeri locale 2020: Robert Negoiță a votat
Alegeri locale 2020: Robert...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

”Eu am anulat din martie orice gând de concediu pentru anul acesta”, precizează unul dintre participanții la sondaj, în timp ce un altul vede ca soluție alegerea unei destinații din afara României, unde numărul de cazuri este mai mic.

”La numărul acesta de cazuri plecăm într-o țară cu mai puține cazuri. Doar să ne primească”, precizează acesta.

Sursa foto: StaniG / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri