Anunț oficial CFR CLUJ: Testele Covid-19 ale celor 23 de membri au fost fals-pozitive

CFR Cluj a revenit cu precizări cu privire la situația echipei din ultima perioadă. Nu mai puțin de 23 de persoane din cadrul clubului au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, scrie Digisport.

CFR Cluj susține că cei testați pozitiv nu au fost, în realitate, niciodată infectați, iar testele au fost ”fals-pozitive”.

”Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF și toate recomandările venite din partea autorităților. Am dat dovadă de transparență în relația cu autoritățile statului și ne-am luat toate măsurile de prevenție posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este și nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive”.

CFR acuză clinica la care a fost făcută testarea

CFR Cluj s-a confruntat cu o situație delicată în ultima perioadă, după ce în cadrul clubului au fost confirmate 26 de cazuri de COVID-19, dar probleme din Gruia au început să dispară, la ultima testare fiind depistați pozitiv doar cinci jucători.

Citeste si:
Perchezitii la conducatorii unui club de fotbal din Romania
Perchezitii intr-un dosar de...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Situația confuză din ultima perioadă îi va face pe cei de la CFR să acționeze în instanță clinica din București unde au fost testați pozitiv membrii echipei, care, ulterior, la următoarele două testări, efectuate în Cluj, au ieșit ”negativi”.

De asemenea, CFR Cluj ar solicita și daune financiare clinicii, în valoare de câteva sute de mii de euro, considerând că testele au avut un rezultate false pozitiv, situație ce a prejudiciat clubul atât financiar, cât și din punct de vedere emoțional.

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri