Municipiul Bucureşti (118), judeţul Suceava (18) şi judeţul Argeș (92) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus faţă de ultima raportare.

Situația cazurilor de COVID-19 pe județe, precum și zonele fruntașe și cele unde se înregistrează cele mai puține cazuri de infectări cu noul coronavirus.

Municipiul București, care a depășit județul Suceava la numărul de cazuri de Covid-19, se menține în fruntea clasamentului și astăzi: 6.005 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus până pe data de 1 august.

În Suceava, care până de curând era județul cu cele mai multe cazuri de Covid-19, numărul persoanelor infectate a ajuns la 4.545. Urmează județul Argeș, unde sunt 3.316 de cazuri cu noul coronavirus și județul Brașov cu 3.116 de infectări.

La polul opus județele care înregistrează cele mai puține cazuri de infectări cu noul coronavirus sunt următoarele: Satu Mare (108 în total, 6 cazuri noi), Sălaj (179 în total, 4 cazuri noi), Caraș-Severin (287 în tota, 19 cazuri noi).

Reamintim că, în ultimele 24 de ore, 1.225 de persoane s-au infectat cu coronavirus în România, la terapie intensivă fiind internate 401 persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri