Coronavirus 1 august | Județele cu cele mai multe și cele mai puține cazuri de infectări cu noul Coronavirus

Municipiul Bucureşti (118), judeţul Suceava (18) şi judeţul Argeș (92) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus faţă de ultima raportare.

Situația cazurilor de COVID-19 pe județe, precum și zonele fruntașe și cele unde se înregistrează cele mai puține cazuri de infectări cu noul coronavirus.

Municipiul București, care a depășit județul Suceava la numărul de cazuri de Covid-19, se menține în fruntea clasamentului și astăzi: 6.005 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus până pe data de 1 august.

În Suceava, care până de curând era județul cu cele mai multe cazuri de Covid-19, numărul persoanelor infectate a ajuns la 4.545. Urmează județul Argeș, unde sunt 3.316 de cazuri cu noul coronavirus și județul Brașov cu 3.116 de infectări.

La polul opus județele care înregistrează cele mai puține cazuri de infectări cu noul coronavirus sunt următoarele: Satu Mare (108 în total, 6 cazuri noi), Sălaj (179 în total, 4 cazuri noi), Caraș-Severin (287 în tota, 19 cazuri noi).

Citeste si:
Coronavirus România: Un nou record de pacienți la Terapie Intensivă
Coronavirus în România, 2...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Reamintim că, în ultimele 24 de ore, 1.225 de persoane s-au infectat cu coronavirus în România, la terapie intensivă fiind internate 401 persoane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri