Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă propune prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă începând cu 16 august, o hotărâre de guvern în acest sens urmând să fie supusă aprobării în şedinţa de Guvern, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

"În urma aprobării hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care a avut loc ieri, astăzi venim cu hotărârea de guvern prin care propunem prelungirea pe încă 30 de zile ", a declarat Arafat în cadrul şedinţei de Guvern, citat de Agerpres.

Şeful DSU a făcut această precizare, la solicitarea premierului, care l-a întrebat dacă proiectul de HG privind prelungirea stării de alertă este pregătit pentru dezbatere şi aprobare.

Arafat a adăugat că HG-ul va conţine "modificări minimale" fără "restricţii suplimentare".

Faţă de cele arătate, premierul a precizat că HG-ul privind prelungirea stării de alertă va fi publicată vineri în Monitorul Oficial.

Odată cu ieșirea din starea de urgență, România a intrat, pentru prima dată, în starea de alertă, la data de 15 mai. Aceasta este a treia oară când se prelungește această măsură de prevenire a răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri