Edilul ales recent a postat pe o rețea de socializare faptul că se află în izolare, după ce a făcut un test COVID-19. Acesta s-a întâlnit, în decursul săptămânii, cu o persoană diagnosticată cu COVID-19.

UPDATE 14:00! Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că rezultatul testului pentru COVID-19 pe care l-a făcut în această dimineață este negativ, dar că va rămâne în izolare până la un nou test, pe care îl va face la sfârșitul săptămânii.

Dominic Fritz a precizat în postarea sa că va rămâne în izolare până la aflarea rezultatului testului efectuat. Cel cu care s-a întâlnit a aflat că este infectat cu noul virus pe 6 octombrie.

În plus, edilul a menționat că va repeta testul pentru a fi 100% sigur că nu există vreun alt risc.

Redăm, mai jos, textul integral al postării:

Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri