În luna martie, Adrian David a fost pacientul cu numărul 102 din România. S-a infectat cu noul coronavirus la Deva, unde este administrator public al Primăriei. Atunci, alături de el s-au îmbolnăvit primarul și un parlamentar. Acum, Adrian David este pentru a doua oară infectat cu noul coronavirus, scrie Digi24.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, spune că nici în luna martie, nici acum nu a putut să își dea seama de unde a luat virusul. Vestea reinfectării cu noul coronavirus a fost, însă, un șoc. Pe 4 octombrie s-a simțit rău și a mers la spital, unde a aflat că este din nou pozitiv.

Am simptome specifice unei viroze, nas înfundat, o durere ușoară în piept, în gât. Din fericire nu am alte simptome mai grave și în urma analizelor pe care le-am făcut la spitalul județean de urgență se pare că nu-mi sunt atinși plămânii și nici alte funcții vitale.

Adrian David

Adrian spune că, dincolo de măsurile luate de autorități, oamenii sunt cei care pot pune virusul în izolare.

Dacă toată lumea ar purta mască, dacă toată lumea ar păstra distanțarea asta fizică sunt sigur că numărul de cazuri ar scădea foarte mult, dar pentru asta e nevoie de un efort comun, un efort colectiv.

Adrian David

În cele șapte luni de la prima infectare, bărbatul a reușit să doneze şi plasmă, atât de necesară pentru tratarea bolnavilor de Covid-19. Și chiar dacă între timp s-a reinfectat, Adrian rămâne optimist şi bucuros că familia lui este bine.

Sursa foto: Ibrahim Boran/Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri