Activitatea secţiei ORL de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost suspendată temporar, timp de 14 zile, după ce 9 angajaţi din această secţie au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2, potrivit directorului medical al spitalului, medicul Radu Ene, scrie Agerpres.

Acesta a precizat că a fost testat tot personalul din secţia ORL, iar medicii care au avut rezultatul negativ vor asigura în continuare urgenţele.

"Au fost testaţi pozitiv doi medici, şase asistente şi un îngrijitor de la Secţia ORL. Începând de astăzi activitatea secţiei a fost suspendată pentru două săptămâni, timp în care se vor asigura numai urgenţele, va funcţiona o linie de gardă cu medicii care au avut rezultat negativ", a spus Radu Ene.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a anunţat că, în ultimele 24 de ore, şapte angajaţi ai SJU Slatina au fost confirmaţi cu infecţia cu SARS-CoV-2.

Cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate şi la Spitalul Municipal Caracal (un angajat) şi la Spitalul Corabia (un angajat).

Printre cazurile noi de infectare cu infectare cu SARS-CoV-2 raportate în judeţul Olt se mai numără un angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi un angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

În spitalele din judeţ sunt internate 172 de persoane cu COVID-19, dintre care 24 sunt spitalizate în ATI.

De la începutul pandemiei în judeţul Olt au fost confirmate 4.494 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, iar 124 dintre persoanele cu COVID-19 au decedat. În ultimele două cazuri de deces este vorba de doi pacienţi pentru care nu au fost raportate comorbidităţi, respectiv un bărbat în vârstă de 38 de ani şi un bărbat în vârstă de 53 de ani, ambii din mediul urban.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri