Iohannis: Vaccinarea anti-COVID-19, chestiune de securitate națională

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va avea o şedinţă cu miniştrii Apărării, Sănătăţii şi de Interne pentru a clarifica aspectele care ţin de campania de vaccinare anti-COVID ca şi chestiune de securitate naţională.

"În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi ca atare, după părerea mea, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională. Pentru asta am convocat o şedinţă pentru luni, la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi al Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională", a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, conform Agerpres.ro.

Referitor la numărul de cazuri înregistrate astăzi, 20 noiembrie, președintele consideră că se confirmă zona de platou pe care a adus-o în discuție și zilele trecute.

”Datele de astăzi (20 noiembrie n.r.) ne arată ca avem motive pentru un optimism moderat, vedem că nu a crescut numărul de cazuri față de zilele anterioare și cred că se confirmă ceea ce spun de câteva zile încoace că în ceea ce privește numărul de cazuri noi ne situăm pe un platou”, a declarat Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă.

Citeste si:
Iohannis: PNL a făcut numiri politice, dar a ales doar oameni...
Iohannis: PNL a făcut numiri...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri