VIDEO | Raed Arafat s-a vaccinat anti-COVID-19

Raed Arafat s-a vaccinat luni împotriva COVID-19. Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, luni, după ce i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19, că este un gest de normalitate şi cu cât se vor vaccina mai multe persoane, cu atât mai repede se va face trecerea la normalitate, a scris Agerpres.

„Îndemnul meu către toți este că aceasta este speranța pe care o avem. Este considerat un vaccin sigur, este gratuit. Dacă îl facem cât mai mulți, vom reuși să ne întoarcem la normalitate (...) Îndemn să se asculte informațiile sigure, oficiale.

Când calculăm dozele să împărțim mereu la doi, că să fim siguri că ajunge rapelul la toți. Spre exemplu, la mine acum, există o doză care revine pentru rapel în 1 februarie (...)

Este normal să ne vaccinăm, este singura metodă prin care ne protejăm. Când avem un număr mai mare de oameni care se vaccinează, ne vom putea întoarce mai rapid la viața noastră de dinainte”, a declarat Raed Arafat după ce s-a vaccinat anti-COVID-19.

Astăzi, 11 ianuarie, a sosit în România a patra tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, constând în 150.150 doze, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Transportul este asigurat de firma producătoare, inclusiv în momentul transportului la sol. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

Citeste si:
Arafat: Imunitatea vaccinului anti-coronavirus ar dura cel puțin...
Arafat: Imunitatea vaccinului...

Sursa foto: Captură video/ Facebook Ministerul Sănătății

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri