Voiculescu: Dacă aş avea un restaurant, m-aş gândi de două ori înainte de redeschidere

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a recomandat precauţie în adoptarea măsurilor de relaxare impuse în contextul epidemiei de COVID-19, precizând că, dacă ar avea un restaurant, s-ar gândi de două ori înainte de redeschidere, scrie Agerpres.ro.

Întrebat miercuri într-o conferinţă de presă dacă redeschiderea restaurantelor este benefică, Voiculescu a răspuns: "Trebuie să fim precauţi. Noi toţi. Şi la nivel personal, şi la nivel profesional. Dacă aş avea un restaurant, m-aş gândi de două ori".

Totodată, și secretarul de stat Andreea Moldovan a declarat că se poate spune că România se află, în prezent, pe un platou în ceea ce priveşte infecţia cu noul coronavirus și autorităţile sunt în „alertă” având în vedere capacitatea de transmisibilitate a virusului şi ceea ce se întâmplă în Europa.

Citește și: Cum se vor adapta restaurantele tendințelor din 2021

Redeschiderea restaurantelor, sub semnul întrebării

Reamintim că teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din Bucureşti s-au redeschis la o capacitate de 30% începând de luni, 25 ianuarie, urmare a unei decizii adoptate de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, conform sursei citate.

Citeste si:
Ce spune Vlad Voiculescu despre bugetul acordat Ministerului Sănătății
Ce spune Vlad Voiculescu...

Menținerea acestei redeschideri este pusă însă sub incertitudinii, în contextul în care se înregistrează tot mai multe cazuri de coronavirus, provenite din noua tulpină mutantă, originară din Marea Britanie.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri