Compania americană Moderna a anunțat că a început studiile clinice pentru un nou vaccin împotriva COVID-19, care ar putea fi depozitat și transportat în frigidere în loc de congelatoare.

Moderna a precizat faptul că va începe studiile pentru un nou vaccin anti-COVID, care ar putea fi depozitat și transportat mai ușor.

În acest sens, compania menționează că vaccinul ar putea ajunge cu mai multă ușurință în statele din Africa sau alte țări sărace sau în curs de dezvoltare.

Studiul, aflat la început, va evalua siguranța vaccinului, intitulat mRNA-1283, la trei niveluri de doză. Acesta ar urma să fie administrat adulților sănătoși fie ca doză unică, fie în două doze, la 28 de zile distanță.

Studiul a început săptămâna trecută, Moderna administrând deja primele doze voluntarilor, vaccinul având drept „target” varianta B.1.351, identificată în Africa de Sud.

Sursa foto: Facebook/ Moderna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri