Spitalului Clinic CFR Timişoara va realiza, începând cu luna aprilie, analize de identificare a tulpinilor SARS-CoV-2 prin RT-PCR, în cadrul Compartimentului de Biologie Moleculară.

„Această analiză se efectuează la cerere şi reprezintă un pas în combaterea transmiterii COVID-19, prin detectarea tulpinilor de coronavirus care circulă în acest moment în regiune”, se arată în comunicatul de presă.

La sfârşitul acestei săptămâni, 14.000 de persoane au fost vaccinate cu dozele Pfizer și Moderna în Centrul de Vaccinare anti-COVID-19 din cadrul Spitalului CFR din Timişoara, care funcţionează nonstop, pe parcursul întregii săptămâni, din data de 4 ianuarie 2021.

Spitalul CFR din Timişoara a fost inclus în lista spitalelor suport COVID încă de la începutul pandemiei. Din ianuarie 2021, secţia COVID cu 60 de paturi a fost mutată în pavilionul din zona Gării de Nord şi funcţionează la capacitate maximă, tratând pacienţi cu forme moderate şi severe de boală.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri