Primăria Sectorului 1 a anunțat că vrea să asigure o parte a cheltuielilor de funcţionare pentru patru spitale importante de pe raza sa de administrare, iar în ședința Consiliului Local de joi, 20 mai, va dezbate proiectul.

”Ne dorim să asigurăm o parte a cheltuielilor de funcționare pentru patru spitale din această zonă administrativă: Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu“, Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București. Este vorba despre cheltuielile cu plata utilităților: iluminat, gaze, apă, canalizare, cheltuielile cu lucrările de reparații curente, cheltuielile necesare cu procedura de obținere a autorizației de securitate la incendiu, plata serviciilor de pompieri, pază, curățenie etc”, se arată în anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit aceleași surse, pe ordinea de zi a ședinței Consililiului Local Sector 1 din data de 20 mai 2021 se află un proiect de hotărâre prin care se solicită acordul prealabil al Consiliului General al Municipiului București în vederea împuternicirii administrației locale a Sectorului 1 de a contribui la finanțarea unor cheltuieli aferente secțiunii de funcționare pentru cele patru spitale.

Autoritățile mai spun că finanțarea cheltuielilor de funcționare a acestor unități sanitare se va realiza pe baza unui protocol de colaborare încheiat între Primăria Sectorului 1 și fiecare spital în parte. Totodată, finanțarea va fi acordată doar pe baza unor documente justificative transmise de spitale în copie conform cu originalul: contracte, recepții, facturi etc.

”Menționăm faptul că cele patru unități sanitare ne-au transmis deja solicitări de asigurare a finațării unor cheltuieli de funcționare”, a mai notat instituția.

Citeste si:
Clotilde Armand, plângere penală către șefa ADP Sector 1
Clotilde Armand îi va face...

Mai multe amănunte regăsiți aici.

Sursa foto: spitalulgrigorealexandrescu.ro

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri