Raed Arafat: Mai sunt internate patru persoane in urma incendiului de la Bamboo, la spitalele Floreasca si Pantelimon

Patru persoane aflate in clubul Bamboo care a fost distrus de incendiu sambata dimineata mai sunt internate in prezent la spitalele Floreasca si Pantelimon din Capitala, a declarat pentru News.ro secretarul de stat Raed Arafat.

Arafat a precizat ca trei persoane sunt internate la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si o persoana la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon”. In urma incendiului din Clubul Bamboo, la spitalele din Capitala au ajuns 44 de persoane.

Incendiul din Clubul Bamboo a fost anuntat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sambata la ora 03.32, iar primele echipaje de interventie au ajuns la fata locului la ora 03.47, potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU).

La locul incendiului au fost mobilizate 29 de autospeciale de stingere a incendiilor, patru autospeciale de interventie la inaltime, 28 de echipaje SMURD de prim ajutor si terapie intensiva mobila, 26 de ambulante ale Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, un punct de comanda mobil, patru autospeciale pentru transport personal si victime multiple, un echipaj de scafandri cu barca, doua spitale mobile, trei autospeciale de descarcerare.

In total, peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste sase ore, pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafata de aproximativ 3.000 patrati, distrugand clubul in totalitate.

Citeste si:
Arafat: În situația prin care a trecut Liban nu se poate să rămână...
Arafat: În situația prin care...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune ca nu exista nicio autorizatie emisa de catre primarie pentru Clubul Bamboo, precizand ca administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizatiei de functionare, dar acesta era incomplet si a fost retras pentru completare.

El a precizat ca clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, iar pentru emiterea autorizatiei termenul a fost prorogat pana in iunie 2017.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri