Vicepremierul Dan Barna a dat o mână de ajutor în campania de vaccinare, fiind prezent la un centru de vaccinare drive-thru care s-a deschis de vineri, 21 mai, în sectorul 2 din Capitală. Acesta este situat în parcarea Centrului Comercial Esplanada, din cartierul Pantelimon.

Noi i-am întrebat pe oameni în primul rând de ce se vaccinează pentru că am dorit să aflăm care sunt motivele pentru care aleg să facă asta. Mulți au transmis că faptul ca a fost la îndemână, s-au putut vaccina foarte ușor. Acesta este și motivul pentru care ducem vaccinul cât mai aproape de oameni, sa poată să se vaccineze fără prea mult deranj.

Dan Barna, vicepremierul României

Alături de Dan Barna s-a aflat și primarul sectorului 2 din București, Radu Mihaiu, voluntar, de asemenea în cadrul centrului de vaccinare de tip drive-thru. Primăria sectorului 2 anunța că acest centru va fi deschis zilnic, între orele 08:00- 20:00, iar vaccinul administrat este serul produs de compania Pfizer – BionTech.

Te poți vaccina doar cu buletinul, nu e nevoie de programare

Pentru vaccinarea la acest centru nu este necesară programarea în prealabil în platformă. Se pot imuniza şi persoanele care şi-au făcut prima doză în altă locaţie şi doresc să-şi facă rapelul mai aproape de casă.

Retail jobs

"Am urgentat deschiderea unui astfel de centru și în sectorul nostru, căci s-a dovedit a fi un model mai atractiv pentru români. Ne-am dorit să oferim accesul rapid și facil la imunizare tuturor persoanelor dornice să se vaccineze – bucureșteni, persoane din zonele limitrofe sau în tranzit prin București. Este o formulă simplă și practică – direct din mașină, doar cu buletinul, fără programare în platformă, fără zile de așteptare", a scris primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Captură video/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri F