Începând cu 27 mai, în incinta centrului comercial ParkLake deținut de Sonae Sierra se va deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 București. Centrul este situat la primul etaj al mall-ului.

Unitatea de vaccinare va avea două fluxuri de intrare / ieșire, precum și o ieșire separată pentru eliminarea deșeurilor medicale. De asemenea, unitatea va fi dotată cu toate echipamentele necesare, în vederea respectării normelor de sănătate și siguranță, conform verificărilor efectuate de Direcția de Sănătate Publică și de Primărie. Centrul de vaccinare va fi deschis cel puțin până pe 31 decembrie, în funcție de evoluția contextului epidemiologic și de nevoile comunității locale.

Acesta va funcționa după următorul program: între orele 08:00 - 20:00, de luni până vineri, respectiv între 10:00 și 18:00, sâmbăta și duminica. Vizitatorii centrului comercial ParkLake care doresc să se vaccineze nu trebuie să se programeze în prealabil. Pe parcursul întregului proces de vaccinare, aceștia vor fi ghidați de personal medical specializat.

Odată cu deschiderea acestui centru de vaccinare ducem acest angajament cu un pas mai departe și îi susținem pe toți cei care doresc să se vaccineze în siguranță.

Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager

Unitatea de vaccinare va fi dotată cu toată infrastructura necesară, conform normelor de sănătate și siguranță (HVAC, instalații electrice, sanitare, sistem de detectare a incendiilor, evacuare separată a deșeurilor sanitare), respectând cele mai înalte standarde de igienă și protecție.

Sonae Sierra este un dezvoltator imobiliar și furnizor de servicii integrate de real estate, cu birouri în Europa, America de Sud, Asia și Africa de Nord. În prezent, Sonae Sierra are în derulare 4 proiecte de dezvoltare și o extindere și administrează active în valoare de aproximativ 9,8 miliarde €, pentru care oferă servicii de gestionare a proprietății. De asemenea, compania gestionează în prezent 12 vehicule investiționale pentru investitori instituționali, estimate la 5,5 miliarde € la valoarea de piață, cu o participație din partea Sonae Sierra de 1,4 miliarde €.

Sursa foto: ParkLake

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri