Primăria Sectorului 3 a deschis primul centru de vaccinare anti-COVID cu program non-stop din București. Acesta este amenajat în zona centrală a Capitalei, pe strada Nerva Traian nr. 1, într-o clădire complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică.

De asemenea, centrul nou deschis este și singurul loc din București unde vă puteți vaccina la orice oră împotriva maladiei cauzată de virusul SARS-COV 2.

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer. Centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare. Intrarea se face prin strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii. Primăria Sectorului 3 a fost și este o mare susținătoare a vaccinării și în general a sănătății publice, vaccinarea fiind momentan singura metodă prin care putem diminua efectele tragice ale acestei pandemii.

„Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe strada Nerva Traian, o zonă în care există locuri de parcare, transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Cu această ocazie, primarul Sectorului 3 i-a îndemnat pe toți bucureștenii să nu mai întârzie momentul în care se vor vaccina și să apeleze cu încredere la această modalitate de a preveni îmbolnăvirea cu Covid 19.

Centrul de vaccinare de pe strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. Cetățenii se mai pot vaccina anti-covid și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00), aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) de pe Calea Vitan.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri