Florin Cîțu a declarat că Guvernul a făcut toate eforturile pentru ca oamenii să se poată proteja de noul coronavirus. „Am dus vaccinul cam peste tot - campanii, în aeroporturi, în zona gărilor, îl vom duce și la intrarea pe plaje, pentru ca oamenii să se vaccineze”.

Florin Cîțu a mai spus că s-au vaccinat, până acum, 100.000 de minori cu vârstele cuprinse între 12 și 17 ani. Prim-ministrul României a concluzionat că până la acest moment, campania de vaccinare a avut succes înregistrat la nivel de numere.

„Faptul că a funcționat campania de vaccinare se vede atât la numărul de persoane infectate zilnic, cât și numărul celor decedate din cauza noului coronavirus. În cazul copiilor, decizia aparține părinților și tutorilor, și trebuie să fie informați. Însă toți membrii familiei trebuie să fie vaccinați, și nu o spun doar eu, o spun epidemiologii”, a declarat premierul.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri F