DentalMed, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de servicii private de stomatologie din Romania, a deschis a doua clinică din rețea, în zona de centru-nord a Capitalei, în urma unei investiții de aproximativ 2 milioane de euro.

Clinica DentalMed Primăverii se desfășoară pe două niveluri (parter și demisol), cumulând o suprafață de 450 mp, la care se adaugă o curte proprie de 260 mp și 14 locuri de parcare. Locația clinicii este în rondul din piața Charles de Gaulle, între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți. Spațiile funcționale cu destinație medicală sunt formate din opt cabinete specializate și sală de operații pentru intervenții chirurgicale complexe, laborator digital de imagistică dentară, laborator de diagnostic digital, cameră de sterilizare și cameră de recuperare post-operatorie.

Acestora li se adaugă trei zone de recepție, patru săli de așteptare, trei meeting/conference rooms și birourile personalului din back-office.

”Clinica DentalMed Marriott, prima noastră clinică, funcționează de aproximativ 15 ani în zona Marriott Grand Hotel Bucharest, Palatul Parlamentului și noua construcție a Catedralei Neamului. Însă foarte mulți dintre pacienții noștri locuiesc în zona de nord a orașului”, declară Dr. Dragoș Popescu, Co-Owner&Founder DentalMed.

Reprezentantul DentalMed estimează pentru primul an de funcționare a noii clinici o cifră de afaceri de aproximativ un milion de euro și 1.000 - 2.000 pacienți noi unici, dar preconizează că în anii viitori DentalMed Primăverii se va apropia de cifra de 5 milioane euro realizată anual de clinica DentalMed Marriott. Astfel, el prognozează că în aproximativ 3-4 ani cele două clinici vor avea o cifră de afaceri consolidată de circa 8-10 milioane euro. De asemenea, compania are în plan deschiderea unei clinici pentru copii în viitorul apropiat.

”Deși clinica DentalMed Marriott dispune în prezent de 12 cabinete, se simțea nevoia de spațiu suplimentar de programare. Scopul nostru principal este acela de a realiza tratamente dentare de excepție și de a menține un protocol impecabil de tratament, sterilizare și protecție anti-Covid”, declară Mariana Velisarato, Executive Director DentalMed.

Prima clinică DentalMed a fost deschisă în 2007, cu trei cabinete și circa 20 de angajați. Astăzi, cele 20 de cabinete din sediile din Primăverii și Marriott sunt deservite de aproape 140 de angajati și colaboratori. Piața de servicii de stomatologie din Romania este încă o piață tânără, cu o rată de creștere anuală de 15-20%, evaluată în prezent la circa 400 milioane de euro.

Sursa foto: DentalMed

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri