Liderii PNL, PSD și UDMR au reluat negocierile privind structura noului guvern de coaliție. Liberalii vor ministerul Transportului ori pe cel al Dezvoltării, în timp ce UDMR amenință că nu va intra în guvern în cazul în care nu va obține ministerele pe care le are în prezent. Marcel Ciolacu a declarat că fără UDMR, partidul pe care-l conduce nu va intra la guvernare.

Digi24.ro anunță pe surse că Florin Cîțu nu participă la negocieri.

„Este clar mandatul de negociere, iar Nicolae Ciucă este cel care conduce delegaţia”, au declarat sursele citate. Cîțu nu mai vrea astfel să fie acuzat că sabotează negocierile. La discuțiile anterioare, președintele PNL a insistat ca liberalii să primească ministerul Finanțelor, însă într-o ședință informală, vineri seară, liderii partidului au decis să ceară la negocieri ministerul Transporturilor și ministerul Dezvoltării.

În ședința PNL, Florin Cîțu le-a transmis colegilor din conducerea partidului că trebuie să negocieze de pe „poziții de forță”.

Potrivit unor surse participante la discuții, liberalii au stabilit să obțină la negocieri unul dintre cele două ministere „cu bani”: ministerul Transporturilor sau ministerul Dezvoltării. Doar Florin Cîțu și Theodor Stolojan au susținut că PNL ar trebui să insiste pentru ministerul Finanțelor. Liberalii au căzut de acord că pentru a obține unul din cele două ministere e nevoie să cedeze alt portofoliu la negocierile cu PSD și UDMR.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri