Rețeaua de sănătate Regina Maria, lider în calitatea serviciilor medicale din România, anunță achiziția pachetului integral de acțiuni al Centrului Medical Bucovina, unul dintre furnizorii de top de servicii de imagistică de înaltă calitate din nordul României.

Având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii medicale și adaptarea la cele mai noi tehnologii, Rețeaua de sănătate Regina Maria va investi cel puțin 1,5 milioane de euro pentru modernizarea diviziei de imagistică a Centrului Medical Bucovina, precum și pentru deschiderea unui laborator de analize medicale de ultimă generație.

„În pofida contextului actual, avem un buget de investiții similar anilor trecuți, de peste 20 de milioane de euro și continuăm accelerat strategia noastră de dezvoltare, cu scopul de a deservi cât mai mulți pacienți, din toate colțurile țării. Astfel, 2022 va fi un nou an al investițiilor, prioritățile fiind extinderea rețelei și dezvoltarea continuă a infrastructurii medicale din România, precum și a instrumentelor digitale – telemedicina și teleradiologia, care au rolul de a oferi acces la medicină de calitate, chiar și pacienților din zone cu deficit de medici”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Centrul Medical Bucovina este prezent în peisajul clinicilor private încă din anul 2011. Furnizorul de servicii medicale oferă pacienților o gama largă de investigații multidisciplinare, în cele peste 20 de specialități medicale.

Centrul Medical Bucovina dispune de două clinici situate în strada Zamca, respectiv în cartierul Burdujeni din Suceava, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro. Clinicile dispun de expertiza unei echipe medicale de renume, formate din peste 80 de cadre medicale și personal auxiliar, care doar în anul 2021 a îngrijit peste 26.000 de pacienți.

Prin preluarea Centrului Medical Bucovina, Rețeaua de sănătate Regina Maria ajunge la un portofoliu de peste 35 de companii achiziționate, având cea mai vastă expertiză pe zona de M&A medical din România.

În 2021, Regina Maria a investit peste 120 de milioane de lei în extinderea Rețelei și dezvoltarea infrastructurii medicale – noi centre medicale, noi aripi în centrele existente, achiziționare de aparatură, creșterea unor specialități medicale importante. De asemenea, rețeaua a depășit pragul de 2,5 milioane de vizite și a atins bornele de 700.000 de abonamente și 500.000 de programări în Clinica Virtuală. Pentru 2021, Fady Chreih estimează o creștere de circa 20% față de 2020 și o cifră de afaceri de peste 280 milioane de euro.oratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi.

Sursa foto: REGINA MARIA - Rețeaua Privată de Sănătate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri