Suedia va recomanda a treia doză booster - adică a cincea doză de vaccin - împotriva COVID-19. Vor fi vizate persoanele de peste 65 de ani şi cele incluse în categoriile de mare risc.

Suedia va recomanda cea de-a cincea doză a unui vaccin anti-COVID-19 în toamna acestui an pentru persoanele de peste 65 de ani şi pentru cele incluse în categoriile de mare risc, a anunţat ministrul Sănătăţii din această ţară, Lena Wallengren, citat de Agerpres.

"Pandemia nu a dispărut", a declarat Lena Wallengren.

Citește și: Începe administrarea dozei patru de vaccin împotriva COVID-19 și în România

Ea a subliniat totodată importanţa vaccinării împotriva noului coronavirus şi a spus că toţi adulţii din Suedia vor putea să primească a patra doză a unui vaccin anti-COVID-19 dacă doresc acest lucru.

Această măsură include persoanele de peste 60 de ani, precum şi pe cele care locuiesc alături de suedezii incluşi în categoriile cu mari riscuri medicale asociate noului coronavirus.

Statistic: Number of COVID-19 vaccine doses administered worldwide as of May 16, 2022, by country | Statista
Find more statistics at Statista

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri