Valul șase prinde contur și în România. Iată care este lista farmaciilor care fac GRATUIT teste COVID antigen rapide, în București și țară.

Testele antigen rapide sunt puse la dispoziția farmaciilor, GRATUIT, prin Direcțiile de Sănătate Publică, iar farmaciile pot percepe o taxă pentru acest serviciu. Bineînțeles, testarea are loc în limita disponibilității testelor în farmacii.

În cazul în care nu sunteți vaccinați, după testare, farmacia va trimite datele în sistemul CoronaForms și în acest fel poate fi descărcat certificatul digital din platforma certificate-covid.gov.ro. Documentul, în urma testării rapide, are o valabilitate de 48 de ore.

Lista farmaciilor poate fi accesată AICI.

De asemenea, dacă farmaciile nu sunt în apropierea locuinței dumneavoastră, puteți apela și la centrele de evaluare, înființate de Ministerul Sănătății.

Lista centrelor de evaluare poate fi accesată AICI.

Acest serviciu este destinat tuturor celor care:

  • au nevoie de un test rapid antigen pentru accesul la diferite evenimente;
  • călătoresc într-o zonă care impune prezentarea unui buletin de testare cu un test rapid;
  • prezintă simptome de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2;
  • au intrat în contact cu persoane diagnosticate cu această boală etc.

Persoanelor testate li se vor elibera buletine de testare în limba română, iar la cerere și în limba engleză.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri