MedLife a finalizat, după aprobarea Consiliului Concurenţei, tranzacţia de preluare a 99,76% din pachetul de acţiuni al Muntenia Hospital, cel mai mare spital din judeţul Argeş, ajungând astfel la o reţea de 16 spitale la nivel naţional.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis marţi AGERPRES, odată cu finalizarea acestei tranzacţii, MedLife devine unul dintre cei mai mari jucători din judeţul Argeş, având în portofoliu atât servicii de prevenţie prin intermediul clinicilor Solomed, cât şi servicii integrate, inclusiv de chirurgie şi spitalizare, în cadrul Muntenia Hospital, conform Agerpres.ro.

Suplimentar achiziţiei Muntenia Hospital, MedLife mai are în derulare pe acelaşi segment al serviciilor spitaliceşti şi achiziţia grupului Provita, aceasta fiind în curs de evaluare de către Consiliul Concurenţei.

Cu o experienţă de 12 ani pe piaţa serviciilor medicale, Muntenia Hospital se alătură, astfel, misiunii MedLife de a oferi pacienţilor servicii de excelenţă medicală pentru investigaţii, tratamente medicale şi intervenţii chirurgicale, în regim de spitalizare de zi şi spitalizare continuă.

Spitalul din Piteşti se remarcă printr-o echipă medicală alcătuită din peste 70 de specialişti de talia MedLife, acoperind aproape toate specialităţile medicale şi chirurgicale: chirurgie generală, anestezie şi terapie intensivă, urologie, dermatologie, ORL, gastroenterologie, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, psihologie, medicină de laborator, radiologie şi imagistică medicală ş.a.

"Parteneriatul cu Muntenia Hospital reprezintă o continuare a misiunii noastre de a pune laolaltă medici şi specialişti de elită din România, care, împreună cu tehnologia de ultimă generaţie şi expertiza noastră dobândită local, oferă românilor acces la medicină de excelenţă, la noi în ţară. Ne propunem ca odată cu extinderea portofoliului de servicii în regiunea de sud a ţării să punem la dispoziţia pacienţilor din proximitate echipe medicale de top şi soluţii integrate, de la servicii medicale în regim ambulatoriu, imagistică şi laborator la intervenţii chirurgicale complexe şi spitalizare la cele mai înalte standarde", a declarat Dorin Preda, director executiv MedLife Group.

Muntenia Hospital dispune de un bloc operator cu patru săli de operaţie, un centru de radiologie şi imagistică de înaltă performanţă (CT, RMN, DEXA, mamograf digital) şi un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Spitalul se află în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienţii pot beneficia de servicii decontate în regim de spitalizare de zi şi continuă.

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos şi a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, alături de medicii de elită care au pus bazele acestei companii, au investit şi s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovaţie şi au îndrăznit să ţintească cât mai sus, pentru a oferi pacienţilor români servicii de excelenţă, calitate, grijă şi respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, dar şi cea mai mare reţea de spitale generale şi specializate din ţară, acestea fiind guvernate de medici extraordinari ce au la activ sute de mii de intervenţii chirurgicale şi milioane de pacienţi evaluaţi cu ajutorul celor mai noi tehnologii medicale.

Fiind o companie românească cu tradiţie, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piaţa locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanţa corporativă pe care o are implementată a inspirat şi alte companii locale spre a porni pe acest drum şi a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc şi a economiei. Acţiunile emise de MedLife sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare "M".

În perioada de pandemie, MedLife a reuşit să joace un rol esenţial în societate şi să capete un statut de lider detaşat în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare. Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunităţii locale, în tehnologie şi infrastructură, creează locuri de muncă şi dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea şi menţinerea unei Românii sănătoase.

Sursa foto: MedLife Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri