Seful Serviciului Educatie din Departamentul de Comunicare al BNR, Ligia Georgescu Golosoiu, a lansat primul manual de educatie financiara destinat copiilor din ciclul primar, disciplina introdusa din acest an in programa optionala elaborata de Ministerul Educatiei, scrie Mediafax.
Cele trei volume care cuprind ghidul invatatorului, caietul elevului si manualul de predare a educatiei financiare, pentru elevi cu varste intre opt si zece ani, au fost editate cu sprijinul TransFond SA, institutia de plata detinuta de banca centrala si bancile comerciale.

Ligia Golosoiu a publicat pana in prezent mai multe carti de specialitate financiar-bancara adresate cu precadere studentilor, printre care unul dintre cele mai cunoscute dictionare de termeni financiar-bancari.

Ea este autorea unui ghid pentru copii, "Banii, pe intelesul tuturor", iar in ultimii doi ani a sustinut un curs-pilot pentru invatamantul primar.

Lansarea volumelor a avut loc la Sucursala Bucuresti a bancii centrale, iar la eveniment au participat reprezentanti ai Ministerului Educatiei, economistul-sef al BNR, Valentin Lazea, si presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Ghetea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri