Liderul PNL, Crin Antonescu, solicita demisia imediata a Guvernului Boc, deoarece acesta s-a dovedit incapabil si absent in fata evenimentelor din ultimele zile, scrie 9AM.ro.

“Constantand disolutia autoritatii de stat, incapacitatea fortelor de ordine de a-si face datoria de la cel mai inalt nivel, Biroul National Permanent al PNL a decis sa ceara imediat demisia Guvernului Boc, care s-a dovedit incapabil si absent in fata acestor evenimente. Guvernul este vinovat si de cauzele protestelor si de forma pe care le-a luat acestea in seara de ieri”, a declarat Crin Antonescu.

Acesta a mai declarat ca va solicita colegilor din PSD si PC convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pe a carei ordini de zi sa se afle o discutie asupra situatiei politice actuale, solutia pe care o vede liderul PNL fiind cea a alegerilor anticipate, si modul in care autoritatile responsabile au gestionat evenimentele din ultimele zile.

Antonescu a afirmat ca in urmatoarele zile vrea sa organizeze un amplu miting la nivel national, desi nu a mentionat o data exacta.

Citeste mai mult pe aceasta tema aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Mandatul lui Ponta a inceput si s-a sfarsit la presiunea strazii