Crin Antonescu a demisionat de la conducerea Senatului. Ponta, despre gestul lui: S-a sinucis!

Liderul liberal Crin Antonescu si-a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, demisia din functia de presedinte al Senatului, la doar o saptamana dupa ruperea aliantei USL, potrivit 9AM. Premierul Victor Ponta a comentat scurt demisia liderului PNL, spunand : "S-a sinucis!".

"Dragi colegi, eu demisionez din functia de presedinte al Senatului", a anuntat Crin Antonescu in plen.

Anterior acestui mesaj, presedintele PNL a spus in plen ca are o propunere pentru premierul Victor Ponta: "Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastra vedeti in prezenta mea in fruntea Senatului semnul ca USL mai exista. Va spun eu, USL nu mai exista. Aveti curaj, ca sa ne convingem amandoi, sa demisionam amandoi din functiile pe care le-am obtinut la USL? Suntem aici, in plenul Parlamentului, e toata lumea, aveti consilierii, presa. Eu demisionez frumos din presedintia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastra, din functia de premier, pe care v-a dat-o USL", a anuntat Antonescu in plenul reunit, potrivit Mediafax.

Antonescu a continuat: "Nu stiu raspunsul. Nu facem asta, nu aveti acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauza ca trebuie sa treceti pe la Cotroceni, ca ati mai trecut, nu-i vorba, ci pentru ca, imi pare rau sa spun, dar e adevarat: Eu daca nu mai sunt presedintele Senatului, sunt acelasi, ba am chiar mainile mai libere. Dumneavoastra, daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic".

In urma acestui anunt, parlamentarii liberali au scandat repetat "Demisia", la adresa premierului Victor Ponta.Dupa anuntul demisiei din functia de presedinte al Senatului, Crin Antonescu a parasit prezidiul si a ocupat un loc in sala de plen.

Citeste si:
Senatul a aprobat legea 5G
Senatul a aprobat legea 5G


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri