9 Februarie 2012

Berceanu, catre Bode: "Mai, tu chiar stii diferenta dintre watt si volt!"



Senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus candidatului la functia de ministru al Economiei, Lucian Bode, avizat in unanimitate de comisii, ca el chiar stie diferenta dintre watt si volt, relateaza Mediafax.

Lucian Bode, propus pentru functia de ministru al Economiei, a primit aviz favorabil in unanimitate din partea comisiilor parlamentare de specialitate, dupa o audiere care a durat aproximativ 20 de minute si la care parlamentarii opozitiei nu au fost prezenti.

Dupa audiere, in timp ce era felicitat de colegii sai parlamentari, senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus razand lui Bode: "Mai, tu chiar stii diferenta dintre watt si volt!".

Deputatul Lucian Bode a fost propus, miercuri dimineata, de PDL pentru functia de ministru al Economiei in Cabinetul Ungureanu, dupa ce, marti seara, Andreea Paul Vass a anuntat ca refuza desemnarea.

Surse din PDL au declarat ca Andreea Paul Vass a obtinut cel mai mic numar de voturi in Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca ministri in Cabinetul Ungureanu.

Potrivit gandul.info, in principiu, liderii PDL nu au avut mari obiectii in privinta noilor ministri, singura problema fiind in cazul Andreei Paul Vass, propusa de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. "Ce sa caute la Economie cand nu stie care este diferenta dintre watt si volt?", ar fi comentat un lider PDL nemultumit.

Afla obiectivul numarul 1 al lui Lucian Bode si vezi cum arata CV-ul sau.

Sursa foto: Agerpres



Citeste si