In compozitia acestor preparate se gasesc pana la 14 aditivi, conform unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Facultatea de Alimentatie si Turism din cadrul Universitații Transilvania din Brasov. Citeste mai multe pe adevarul.ro.

„De aceasta data, ANPCPPS Romania a verificat etichetele sortimentelor de mezeluri ce se comercializeaza pe piata romaneasca. Au fost studiate etichetele a 61 de mezeluri si s-au constatat urmatoarele: peste 50% din sortimentele de mezel care se gasesc pe piata romaneasca contin minim 6 E-uri. Mai mult, trei dintre produsele a caror eticheta a fost studiata, contin 10 E-uri, iar unul dintre produse, chiar 14 E-uri! Nu a exista produs studiat, care sa nu contina niciun E", au precizat reprezentantii organizatiei.

Citeste articolul integral Topul celor mai nocive mezeluri. Lista celor mai periculoase salamuri, dupa numarul de E-uri.


Mai multe articole din sectiunea Social »



Citeste si
Agricola a vandut carne de pui de peste 463 milioane lei