Romanii sunt chemati la REFERENDUMUL de duminica, 29 iulie, pentru a raspunde la intrebarea "Sunteti de acord cu DEMITEREA Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu?". Alegatorii pot opta pentru raspunsul "DA" sau "NU" din buletinul de vot, aplicand stampila o singura data in interiorul unuia dintre cele doua patrulatere aferente celor doua optiuni.

Pentru a fi validat REFERENDUMUL DIN 29 IULIE pentru DEMITEREA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU trebuie sa se prezinte la urne cel putin 50% plus unu din numarul alegatorilor, adica 9.154.307 de alegatori din totalul de 18.308.612 de cetateni cu drept de vot inscrisi in listele electorale.

Fostul presedinte Ion Iliescu a votat, duminica dimineata, la Liceul "Jean Monnet" din Capitala, unde s-a intalnit cu Dana Nastase, sotia fostului premier Adrian Nastase, scrie Mediafax.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, si-a exercitat dreptul de vot, duminica dimineata, la Scoala nr. 73 din Bucuresti, el spunand ca are emotii, dar ca spera ca va fi "o prezenta decisiva" la referendum. El i-a transmis un mesaj si presedintelui suspendat, Traian Basescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Sondaj CURS pentru Primaria Bucuresti: Firea, Basescu si Nicusor Dan
Setari Cookie-uri