Sesiunea de toamna a bacalaureatului incepe luni cu probele orale de limba romana si limba materna, dupa ce la sedintele de meditatii gratuite organizate in scoli s-au prezentat aproximativ jumatate dintre elevii care se estima ca vor veni la pregatire, potrivit Ministerului Educatiei.
"La meditatii, au venit cam sapte-opt elevi din fiecare clasa. Ne asteptam la mai multi, insa partea buna este ca aceste sedinte de pregatire au fost organizate, iar profesorii au venit sa faca pregatire cu elevii, chiar daca este perioada de concedii", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), potrivit Mediafax.

Aproape 100.000 de candidati au fost inscrisi pentru a doua sesiune a bacalaureatului de anul acesta, care se va desfasura in 304 centre de examen, a informat Ministerul Educatiei.

Luni sunt programate probele de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limba materna, acestea urmand sa aiba loc si marti, respectiv marti si miercuri. Pentru sustinerea acestor probe s-au inscris 12.726 de candidati, a precizat sursa citata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri