11 Septembrie 2012

Oamenii lui MRU agita spiritele in noua alianta



Conventia Nationala a partidului Forta Civica, desfasurata vineri, la Sala Polivalenta, a adus o noua structura de conducere formatiunii, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost ales noul presedinte al partidului cu 947 de voturi „pentru" si 7 „impotriva".

Chiar daca Forta Civica se afla in fata unui nou inceput, si isi propune sa aduca un suflu politic nou, din echipa de conducere fac parte oameni cu state vechi in politica romaneasca, printre care Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii, PSD), Marian Saniuta (fost ministru de Interne PSD), Stefan Pirpiliu (fost parlamentar PDL), Danut Liga (ex-PDL) si Adrian Semcu (ex-presedinte PNL Prahova), relateaza Adevarul.ro.

"Ne propunem foarte multe, pentru ca vremurile cer solutii. Dorim sa facem in asa fel incat acest nou inceput sa insemne un nou suflu in politica romaneasca si sa ofere tuturor cetatenilor romani orizontul de buna¬stare pe care deopotriva il asteptam. Ne intereseaza cum putem fiecarui cetatean sa-i dam ratia de demnitate, dupa ce acum 20 de ani si-a capatat ratia de libertate", a rostit Ungureanu, la primul discurs in calitatea de presedinte al formatiunii.

Mai multe informatii pe Adevarul.ro.



Citeste si