Alianta Romania Dreapta a fost lansata oficial

Consiliul National de Coordonare (CNC) al PDL a adoptat, sambata, in unanimitate, platforma program a Aliantei Romania Dreapta (ARD), scrie Mediafax.

"De cinci luni puterea de stanga mutileaza Romania. Dupa cinci luni de putere a stangii, Romania e o tara desfigurata, strambata, si inca nu s-a terminat. Guvenantii calca in picioare statul de drept, democratia, optiunea euro-atlantica. Guvernantii, in toiul crizei economice globale, isi antreneaza cetatenii inr-o criza politica si institutionala profunda, cu efecte negative asupra credibilitatii externe, a nivelului de trai, a investitiilor", a spus Ungureanu.

El a spus ca Romania este o tara jefuita, pentru ca guvernantii vand un combinat ca Oltchim oricui si oricum si o tara batjocorita, pentru ca un "premier plagiator" deschide anul scolar.

"Romania e o tara in suferinta, strambata. O tara in care guvernantii isi bat joc de cetateni vanzand Oltchim oricui si oricum este o tara jefuita, o tara strambata. O tara in care un prim-ministru plagiator deschide anul scolar este o tara batjocorita, o tara strambata. Romania a rezistat puterii rau-facatoare a stangii, nu s-a frant, dar este o tara strambata", a spus Ungureanu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri