"Miercuri, Traian Basescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revolutie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnata la inchisoare pentru ratiuni politice. «Joi, tot la Cotroceni, Traian Basescu urmeaza sa-l primeasca pe fiul fostului premier al Romaniei, Adrian Nastase - condamnat la inchisoare, de asemenea pentru ratiuni politice.». Lasand gluma la o parte, ( daca se poate glumi cu asa ceva ) – cat tupeu poate sa aiba omul asta! Sa te dai ingrijorat pentru soarta unui premier aflat in inchisoare, cand tu insuti ai facut acelasi lucru, hartuind timp de 8 ani un adversar politic si determinand condamnarea, fara probe, a acestuia!", scrie Nastase pe blogul personal.

Presedintele Traian Basescu (foto) s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei si actual lider al opozitiei ucrainene, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in cadrul discutiei, presedintele Basescu a tinut sa exprime simpatia sa pentru Iulia Timosenko si si-a manifestat interesul privind dezvoltarile politice si democratice din Ucraina.