"Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare", a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului "are memoria scurta", scrie Mediafax.

"Presedintele Traian Basescu, constatand probabil starea jalnica a campaniei de la PDL, a preluat dansul functia de sef al campanie electorale si de purtator de cuvant. Cand vrea sa avem dezbateri electorale le avem", a sustinut Ponta, in momentul in care a fost intrebat cum vede afirmatiile lui Basescu legate de cabinetul Ponta si cabinetul Boc.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca "si Guvernul Ponta face aceleasi greseli ca si Guvernul Boc", fãcand referire la numirile in conducerea companiilor de stat.

"Trebuie sa fim seriosi, avem un angajament cu Fondul Monetar International, un angajament pe care actualul guvern l-a gasit in vigoare. Un angajament pe care nu l-a respectat Guvernul Boc si Guvernul Ungureanu si pe care nu il respecta nici Guvernul Ponta. Acest angajament se refera la managementul privat. Am facut o mica cercetare si am constatat ca si Guvernul Ponta face aceleasi greseli pe care le-a facut Guvernul Boc, adica peste tot, numai politruci", a sustinut Basescu.