Luminile de sarbatori vor fi aprinse, in Bucuresti, in seara zilei de 5 decembrie, de Sfantul Nicolae, a anuntat, marti, primarul general Sorin Oprescu, reprezentantii municipalitatii precizand ca ornamentele vor avea, in total, aproximativ 2,7 milioane de beculete.
"Luminitelor le dam drumul de sarbatori, in seara de 5 spre 6 decembrie, de Sfantul Nicolae, astfel incat macar orasul sa-i faca sa mai zambeasca pe bucuresteni, caci unii dintre ei au uitat sa o mai faca. Poate ca este prea putin, poate ca o sa fie mai modest ca in alti ani, in orice caz, este facut cu respect si cu dragoste fata de ei", a mai spus edilul-sef al Capitalei, potrivit caruia programul de sarbatori al municipalitatii va fi facut cunoscut in apropierea evenimentelor, scrie Mediafax.

Oprescu a precizat ca, tot cu ocazia sarbatorilor de iarna, municipalitatea va instala brazi si in Piata Unirii, si in Piata Universitatii.

Primarul general a aratat ca spera ca bucurestenii sa-i aduca pe cei mici in centrul orasului inca din dimineata zilei de 5 decembrie.

Potrivit lui Sorin Oprescu, incepand de anul acesta, pe domeniul public din toate cartierele vor fi date, "in mod organizat", autorizatii pentru organizarea targurilor cu specific de iarna.

"Am aprobat ca in toate cartierele, pe domeniul public, sa fie organizate targuri cu specific, astfel incat oamenii sa fie multumiti si sa se bucure mergand spre parc, venind din parc", a spus Sorin Oprescu.

Edilul a mai precizat ca si pentru Ziua Nationala, din 1 decembrie, au fost dispuse deja masuri, in cursul diminetii de marti, in cadrul unui comandament pentru "un Bucuresti foarte curat, plin de drapele nationale". "Vreau sa aranjam Bucurestiul asa cum trebuie de Ziua Nationala", a aratat Oprescu.


Sursa foto: urbaninsights.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri