7 Decembrie 2012

Zeci de drumuri din 29 de judete sunt acoperite cu zapada



Zeci de drumuri din 29 de judete sunt acoperite cu zapada, pe autostrazile A1 si A2 carosabilul este umed, iar DN 59C Jimbolia - Sannicolau Mare si DN 6, in zona Cenad, din judetul Timis, precum si autostrada Arad - Timisoara sunt inchise, potrivit CNADNR.

Autostrada Arad - Timisoara este inchisa intre kilometri 503 si 535, din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic, traficul fiind deviat pe DN 69 - Centura - DN 6, a informat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), scrie Mediafax.

De asemenea, circulatia rutiera a fost intrerupta in judetul Timis, pe DN 59C Jimbolia - Sannicolau Mare, intre kilometri 0-41 si pe DN 6 Biled - frontiera Cedad, din cauza ninsorii si a viscolului, urmand ca odata cu incetarea vantului sa inceapa actiunea de degajare a drumului.

Pe drumul national DN 1 sectorul Brasov - Predeal a fost restrictionat traficul pentru masinile cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, din cauza viscolului si a ninsorii.

Drumurile nationale acoperite de zapada sunt in judetele Prahova, Arges, Dambovita, Buzau, Mehedinti, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arad, Timis, Caras-Severin, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Maramures, Satu Mare, Alba, Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mures, Galati, Bacau, Suceava, Iasi, Mures, Vrancea si Botosani, a precizat CNADNR.



Citeste si