10 Decembrie 2012

Antonescu: Nu mai e niciun dubiu, premierul Romaniei va fi Victor Ponta



Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, duminica seara, ca "nu mai este niciun dubiu ca premierul Romaniei va fi Victor Ponta".

"Il salut la Targu Jiu pe actualul si pe viitorul premier Victor Ponta. Nu mai este niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta", a declarat Antonescu duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, care arata ca USL a castigat alegerile parlamentare.

Antonescu i-a avut alaturi, in momentul sustinerii declaratiei, pe Liviu Dragnea si pe Daniel Constantin, scrie Mediafax.

Programul USL inseamna consolidarea statului de drept si a orientarii politicii externe

Crin Antonescu a mai declarat ca ii asigura pe romani ca programul USL inseamna consolidarea si restaurarea statului de drept in Romania si consolidarea orientarii politicii externe spre UE si NATO.

"Ii asigur pe toti romanii, nu doar pe cei care ne-au votat, ca programul USL inseamna consolidarea si restaurarea statului de drept in Romania", a spus Antonescu.

De asemenea, el a dat asigurari ca orientarea politicii externe a Romaniei ramane neschimbata, spre UE si NATO.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, duminica dimineata, dupa ce a votat, ca a ales "pentru continuitate in drumul spre Vest", pentru ca nu vrea ca Romania sa fie "o tara in zona gri in care sa nu stim daca prioritatea este catre Bruxelles sau spre Moscova, catre Washington sau spre Beijing".



Citeste si